Home
Facebook

Protestantse Gemeente Biddinghuizen presenteert "Jezus leeft" musical

Protestantse Gemeente Biddinghuizen presenteert Biddinghuizen - 12 maart 2023.  Op zondagmiddag 26 maart presenteert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen de musical "Jezus leeft" in de Voorhof. Het evenement begint om 15.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De musical wordt uitgevoerd door kinderen, jongeren en volwassenen uit de gemeente en daarbuiten.

De musical vertelt het verhaal van Pasen door de ogen van Joodse kinderen uit het stadje Bethanië. Zij beleven het verhaal van Jezus, vanaf de intocht in Jeruzalem tot aan de uitzending van de discipelen, vooral door de dingen die ze horen. Samen met de kinderen en jongeren wordt er plezier beleefd (intocht in Jeruzalem), verbazing (verraad van Judas), wanhoop en verdriet (Jezus is dood) en vreugde, blijdschap en verwondering (de opstanding).

Kinderkoor Jong Leven verleent hun medewerking, door verschillende liedjes uit de musical te zingen. De kerkzaal is open vanaf 15.15 uur. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere voorstelling bij te wonen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat