Home
Facebook

Musical, Kinderkoor Jong Leven

Musical, Kinderkoor Jong Leven Biddinghuizen - 13 februari 2009.  Kinderkoor Jong Leven geeft op zaterdag 28 februari 2009 een musical: "Een feest van kleur", onder leiding van Marieke Berk.

De kinderen vinden het erg spannend worden, nu de datum steeds dichterbij komt. Het is nog twee keer oefenen plus de generale repetitie. Het aftellen is begonnen!

De musical wordt twee keer opgevoerd: 's middags om 15.00 uur en 's avonds om 19.00 uur. De musical wordt gehouden in kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen.

Voorverkoop
Toegangskaarten in de voorverkoop kosten: kinderen t/m 12 jaar 3 euro en aan de zaal 4 euro. Vanaf 13 jaar in de voorverkoop 4 euro en aan de zaal 5 euro. Voorverkoop van kaarten is op woensdag 18 februari en woensdag 25 februari van 19.00 uur t/m 19.30 uur in de foyer van De Voorhof.

Voorverkoopadressen: Wopkje Vroegh, Uitloper 7 Biddinghuizen, tel: 332710 en Erlinde de Smit parksingel 63 Biddinghuizen, tel: 326262

"Ook willen wij BHZ-net bedanken voor ons digitaal cadeautje, ons eigen domeinnaam! De bestuursleden zijn nu eenvoudiger te bereiken, omdat we een eigen e-mailadres hebben."

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, kom dan kijken op de website: http://www.kinderkoorjongleven.nl

Wilt u het koor steunen,word dan donateur.

Kinderkoor Jong Leven

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat