Home
Facebook

Jong Leven loopt bijna 1000 euro bij elkaar

Jong Leven loopt bijna 1000 euro bij elkaar Biddinghuizen - 3 juni 2010.  Kinderkoor Jong Leven uit Biddinghuizen heeft dit seizoen het 45-jarig bestaan gevierd. In het kader daarvan zijn er diverse activiteiten geweest. Onlangs heeft het kinderkoor een heuse sponsorloop georganiseerd om geld voor de clubkas te genereren.

Het koor wil graag nieuwe koorkleding aanschaffen en om dat te kunnen financieren zijn extra inkomsten altijd welkom. Wethouder Langeweg was naar Biddinghuizen gekomen om het startsein te geven. Voorafgaande aan het rondjes rennen kregen de kinderen van Marieke Berk, de altijd enthousiaste dirigente, de laatste instructies waarna wethouder Langeweg de kinderen veel succes wenste en het vervolgens het startsein gaf.Zweet
De kinderen hebben zich aardig in het zweet gelopen, “Het was echt zwaar!” aldus één van de verhitte, vermoeide kinderen na afloop.Om bij te tanken kregen de kinderen een mandarijn van Fruithandel Wiebe de Vries en een appel van Fruithandel Van Beek.

Kinderkoor Jong Leven kijkt terug op een geslaagde activiteit, de opbrengst was ongeveer 1000 Euro(!). Het kinderkoor sluit van 4 op 5 juni, het seizoen af met een heuse “slotnacht”.

Klik hier voor de foto's

Kinderkoor Jong Leven

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat