Home
Facebook

Elly en Rikkert in Biddinghuizen

Elly en Rikkert in Biddinghuizen Biddinghuizen - 2 september 2011.  Op zaterdag 17 september komen Elly & Rikkert met hun band een geweldig optreden geven in de Voorhof in Biddinghuizen.

Op deze avond zullen zij hun nieuwste kinderprogramma "Een gat in de lucht" ten gehore brengen. Hierin komen zowel nieuwe als oude liedjes voor.

Een optreden van Elly & Rikkert staat voor een spetterende voorstelling en voor een gezellige avond. Alles bij elkaar een echte belevenis.

Elly en Rikkert zijn een begrip in ons land. Al vele jaren treden zij op onnavolgbare wijze voor jong en oud op. Inmiddels zijn er
een veertigtal muziekalbums van hen uitgekomen, waaronder: "Maskers af" en "tranen van kleine mensen".

Voor meer info zie: http://www.ellyenrikkert.nlDit concert wordt georganiseerd door het "Kinderkoor Jong Leven", de Kinderclub " Kom Maar" en door het team van de" Alphacursus Biddinghuizen". Alle drie hopen de komende weken weer met hun activiteiten te starten en het concert is een mooie gelegenheid tot een nadere kennismaking.

Het kinderconcert vindt plaats in de Voorhof, in de zaal van de RK kerk, aan het Plein. De aanvang is 19.00 uur. De minimum leeftijd is 4 jaar.

De toegangsprijs is €. 5.- pp. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij Boekhandel van de Walle in Biddinghuizen aan de Baan 22.

Voor meer informatie bel 0321- 332513 of kijk op http://www.alphabiddinghuizen.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat