Home
Facebook

Jong Leven zingt tijdens Volkskerstzang Dronten

Biddinghuizen - 29 november 2012.  Op zaterdag 15 december 2012 zal weer de traditionele Volkskerstzang Dronten plaatsvinden in theater De Meerpaal in Dronten.

De Volkskerstzang Dronten is een traditie in Dronten, een gratis programma met een mooie sfeer en goede ondersteuning door diverse orkesten en koren uit ons dorp en omgeving.

Na een zeer geslaagde tiende editie van De Volkskerstzang in 2011 wordt ook dit jaar een mooi programma aan de inwoners van Dronten gepresenteerd. En werkgroep DrontenZingt meent daarin weer te zijn geslaagd. "Dit jaar, door omstandigheden verhuizen we een jaartje terug naar Het Binnenplein, zal de Samenzang worden ondersteund door Brassband Excelsior uit Zalk", aldus een lid van de werkgroep.

Daarnaast zullen Kinderkoor Jong Leven uit Biddinghuizen en het Interkerkelijk Kerkkoor Dronten (IKK) diverse mooie bekende en minder bekende kerstliederen vertolken. De blazers Eddy Schraa en Adriaan Geschiere presenteren zich weer vanaf de balustrade boven het Plein. Het Kerstevangelie zal worden voorgedragen door burgemeester A. de Jonge.

Gratis toegang, maar beperkt
De volkskerstzang zal dit jaar plaatsvinden op het Binnenplein in De Meerpaal. Gezien het beperkte aantal plaatsen wordt het u mogelijk gemaakt, vanaf maandag 26 november, gratis kaarten af te halen bij de volgende afhaalpunten:
  • Kaasspecialist Dronten Zuid, Middel Music – het Ruim 51
  • CBMW Het Baken- het Ruim 27, Bibliotheek Dronten
  • Servicepunt Welzijn in De Meerpaal.


De kaarten zijn gratis. Dit jaar is het niet mogelijk om kaarten te reserveren via de website van de Volkskerstzang. Wel kunt u hier terecht voor meer informatie. Ga hiervoor naar http://www.volkskerstzangdronten.nl

Organisatie Volkskerstzang Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat