Home
Facebook

Feestelijke start feestjaar 50-jarig Jong Leven

Feestelijke start feestjaar 50-jarig Jong Leven Biddinghuizen - 2 september 2015.  Op het kerkplein voor Kerk- en zalencentrum De Voorhof heeft kinderkoor Jong Leven vanavond op feestelijke wijze en met liedjes het jubileumjaar geopend. Dit jaar bestaat het kinderkoor 50 jaar.

In de vooraankondiging werd geheim gehouden wat er precies zou gaan gebeuren. Wel was al bekend dat burgemeester Aat de Jonge zijn medewerking zou verlenen. Op het kerkplein bleek een vrachtauto van Schaap Holland klaar te staan. Het eerste lied (lang zullen ze leven) zongen de kinderen bij aankomst; de overige liederen werden vanaf de vrachtauto ten gehore gebracht.Lovend en trots
Burgemeester De Jonge had lovende woorden voor het jarige kinderkoor en ook dirigente Marieke Berk was trots op haar koor, dat vrolijk in roze, blauw, oranje en groen was uitgedost. Om het feest extra glans te geven, had ieder koorlid een ballon mee. Deze werd voorafgaand aan het mini-concert opgelaten, voorzien van de naam van het kind.Tijdens het optreden dat een minuut of twintig duurde, werden niet alleen een paar van de favoriete liedjes van de kinderen gezongen (met handgebaren en bewegingen), maar werd ook het speciaal geschreven jubileumlied uitgevoerd.
Champagne
Direct na het optreden was er kinderchampagne voor de kinderen, waarmee werd geproost op het komende jaar met allerlei festiviteiten, waaronder in 2016 een concert met aansluitend een ontmoeting voor (oud)leden, (oud)dirigenten en (oud)bestuursleden.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat