Home
Facebook

Jong Leven verandert van repetitieavond

Jong Leven verandert van repetitieavond Biddinghuizen - 15 maart 2016.  Kinderkoor Jong Leven gaat voortaan repeteren op een andere avond. Het kinderkoor repeteerde in haar 50-jarig bestaan altijd op woensdag, maar gaat dit nu toch wijzigen.

"Ouders en kinderen plannen steeds meer op woensdag", vertelt één van de bestuursleden van Jong Leven. "Vrijdag komt de kooravond voor iedereen beter uit. Eigenlijk een hele logische keuze dus". Sinds vrijdag 11 maart geldt de vrijdag nu als vaste repetitiedag.

Het is een feestelijk jaar voor Kinderkoor Jong Leven. Omdat het 50 jaar bestaat, zijn er dit jaar vele activiteiten. Wie komt zingen kan ook daar nog volop aan meedoen. Wie twijfelt over wat het kinderkoor precies inhoudt, kan vrijblijvend drie keer komen kijken. Ook kan er meer informatie worden gevonden op de website http://www.kinderkoorjongleven.nl

Het koor repeteert voortaan iedere vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur in Kerk- en Zalencentrum De Voorhof. Kinderen vanaf 5 jaar die plezier in zingen hebben zijn van harte welkom op het koor.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat