Home
Facebook

Jubileumconcert Jong Leven

Jubileumconcert Jong Leven Biddinghuizen - 13 juni 2016.  Kinderkoor Jong Leven bestond afgelopen jaar 50 jaar, dit heeft het koor uitgebreid gevierd met allerlei verschillende activiteiten. Om het jubileumjaar af te sluiten zal er op zaterdag 9 juli een jubileumconcert gegeven worden met als thema "Oud en Nieuw".

Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het bestuur nodigt oud dirigenten, oud koorleden, oud bestuursleden, oud pianisten en donateurs van harte uit om dit concert bij te wonen.

Na het concert is er een feestavond waar u onder het genot van een kopje koffie/ thee en een gebakje kunt bijpraten en herinneringen kunt ophalen met alle andere genodigden en gasten.
Ook kunt u dan de kleine tentoonstelling '50 jaar Kinderkoor Jong Leven' bewonderen die gemaakt is door de kinderen en het huidige bestuur.

Het concert in de Voorhof begint om 18.30 uur en zal duren tot 19.30 uur.

Vanaf 18.00 uur gaat de zaal open.

Aansluitend zal er tot uiterlijk 21.30 uur de feestavond zijn.

De kosten zijn €5,- per persoon inclusief consumptie en gebakje.

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen, inclusief limonade met wat lekkers.

De entreekaarten zijn alleen vanaf 18.00 uur te koop aan de ingang van de Voorhof.

"Wij hopen dat u deze avond mee komt maken en dat we het jubileumjaar feestelijk en gezellig af kunnen sluiten met elkaar." aldus het bestuur van Kinderkoor Jong Leven.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat