Home
Facebook

Voorhofdagen: €9.000,=

Voorhofdagen: €9.000,= Biddinghuizen - 25 mei 2002.  De voorlopige opbrengst van de Voorhofdagen 2002 werd vanmiddag bij het afsluiten van de dagen bekendgemaakt: minimaal €9000,=

Behalve deze voorlopige opbrengst, moeten de opbrengst van de orgelmarathon van de zaterdag en andere giften hier nog bij worden opgeteld, zodat de totale opbrengst dicht in de buurt zal komen van die van vorig jaar (toen 22.000 gulden).

Vorig jaar had de organisatie echter langer de tijd om te organiseren, omdat toen door de MKZ-crisis de dagen uitgesteld werden. Nu werd bijna hetzelfde bereikt met een half jaar voorbereidingstijd.Kinderkoor geeft slotakkoord
De orgelmarathon, die de rode draad vormde tijdens deze Voorhofdagen, werden na optredens van andere koren vanmiddag opgefleurd met het Biddinghuizer Kinderkoor 'Jong Leven'. In het halve uur zongen zij liederen van 'The Sound of Music', kinderliederen en bijbelse verzen.

Op naar volgend jaar
De voorhofdagen waren ook dit jaar weer een afwisselend evenement met voor elk wat wils. "Met name het rad van avontuur is een goede zet geweest," zo vertelde Rutger Steenbeek in zijn eindtoespraak. "We willen dit laten uitgroeien tot een groter onderdeel en tot publiekstrekker." Tijdens deze toespraak werden onder andere bloemen uitgereikt aan het echtpaar Potgieter, Gert-Jan van Tilburg, Jozef Boumans en Rude te Rietstap.


Kinderen konden worden geschminked

Naast de onderdelen die geld moesten opbrengen, waren er ook een letterspel en kinderspelen. Door deze afwisseling is de basis voor het volgend jaar alleen maar steviger geworden. Het doel is dit jaar in ieder geval weer gehaald: de Voorhofcommissie kan het gebouw van onderhoud voorzien.

 • Klik hier voor de foto's van de zaterdagmiddag

 • Klik hier voor foto's van de vrijdagavond

  Redactie BHZ-Net

  Bron: BHZNet.nl
  << Terug naar overzicht
 • Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

  Realisatie: Sybit - Software op Maat