Home
Facebook

Drukke dagen voor Jong Leven

Drukke dagen voor Jong Leven Biddinghuizen - 22 december 2006.  Kinderkoor Jong Leven uit Biddinghuizen heeft vlak voor de kerst een druk weekeinde achter de rug. Vorige week vrijdag was het koor actief op de Kerstmarkt en zaterdag was er de jaarlijkse uitvoering in De Voorhof.

Bij het optreden tijdens de Kerstmarkt in winkelcentrum De Ruif trotseerden 25 kinderen en dirigent Adriaan Geschiere de decemberkou, om zo aan veel toehoorders te laten horen wat ze in hun mars hebben.In de relatieve kou, maar getooid in een vrolijke kerstoutfit, was het wel een perfecte opwarmer voor de jaarlijkse uitvoering een dag later.

Klik hier voor alle foto's

Uitvoering
Na weken van voorbereiding was op zaterdag 16 december de jaarlijkse uitvoering van het kinderkoor: een uitvoering met veel samenzang en eigen liedjes.

De avond werd geopend door voorzitter Harm Tolsma en stond in het teken van het Kerstfeest, met Opa Knoest als verteller. In een goedgevulde en sfeervol aangeklede Voorhof hebben veel mensen genoten.Aan het einde van de uitvoering kregen de koorleden dan ook een welverdiend applaus.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl / Jong Leven

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat