Home
Facebook

Kinderkoor sluit seizoen feestelijk

Kinderkoor sluit seizoen feestelijk Biddinghuizen - 4 juli 2007.  Afgelopen zaterdag 30 juni heeft Kinderkoor Jong Leven haar zangseizoen met de leden afgesloten. In de Voorhof werd een heuse playbackshow gehouden.

Artiesten als Marco Borsato, Ali B., Continental Kids en Bonnie St. Clair werden nagedaan. De hele show werd op een leuke wijze aan elkaar gepraat door dirigent Marieke Berk en beoordeeld door een jury.

Na de playbackshow gingen de leden naar buiten, waar diverse spelletjes klaarstonden. Op een paar kleine spatjes na, bleef het gelukkig droog. De kinderen werden in groepen verdeeld en elke groep kreeg ook als opdracht om op de wijs van “Zag 2 beren broodjes smeren” een tekst te maken.

Pannenkoeken
Aan het einde van de middag werden er in Voorhof pannenkoeken gegeten. Deze zijn gebakken door enkele ouders. "Bij deze bedanken we Henk & Ria Potgieter voor hun gastvrijheid en de ouders, die op welke wijze dan ook hebben meegeholpen," schrijft het bestuur in een persbericht.

Jaarlijkse uitvoering
De jaarlijkse uitvoering van Jong Leven is op zaterdag 27 oktober. Dit zal een bijzondere uitvoering worden, want Elly en Rikkert zullen hieraan hun medewerking verlenen. Via BHZNet.nl en Biddinghuizen Actueel wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

De eerste repetitie-avond van het nieuwe seizoen is op woensdag 22 augustus in de Voorhof van 18.30 tot 19.30 uur.

Kinderkoor Jong Leven

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat