Home
Facebook

Voorverkoop concert Elly & Rikkert gestart

Voorverkoop concert Elly & Rikkert gestart Biddinghuizen - 1 september 2007.  Kinderkoor Jong Leven geeft op zaterdag 27 oktober a.s. een concert samen met Elly en Rikkert.

Dit concert wordt gehouden in De Voorhof in Biddinghuizen en begint om 19.00 uur. Op 29 augustus is de voorverkoop van dit concert gestart! Ook u kunt nu alvast uw kaarten reserveren.

De kaarten kosten in de voorverkoop 4 euro per stuk en aan de kassa 5 euro. (Let wel: kinderen vanaf 4 jaar mogen de avond bijwonen!)

De leden van het kinderkoor hebben intekenlijsten meegekregen en vragen familie en bekenden of zij alvast kaarten willen reserveren. Betaling is bij intekening of aan de kassa.

Kaarten in de voorverkoop besteld en niet betaald, kunnen op 27 oktober afgehaald worden tot 18.45 uur, daarna gaan deze kaarten weer in de vrije verkoop.

Kaarten die al wel zijn betaald kunnen tot 18.50 uur afgehaald worden, daarna gaan ook deze de vrije verkoop in.

Voor vragen over de voorverkoop en reserveren van kaarten neemt u contact op met Wopkje Vroegh (tel. 0321-332710) of met Tineke Stuifzand (tel. 0321-332941) of per e-mail: penningmeester.jongleven@upcmail.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat