Home
Facebook

Kinderkoor Jong Leven maakt videoclip

Kinderkoor Jong Leven maakt videoclip Biddinghuizen - 21 september 2007.  Zaterdag 15 september j.l. was het dan zover. Kinderkoor Jong Leven ging onder begeleiding van Marieke Berk, een videoclip maken aan het veluwemeer voor hun jaarlijkse uitvoering i.s.m. Elly en Rikkert Zuiderveld.

De heer Klaas Spoelstra was bereid om de videoclip te maken. De kinderen boften met het weer. Het was lekker zonnig en iedereen was gekleed in vrolijke, kleurige kleding. Dit bracht de stemming er goed in.

Er werd veel gelachen, gespeeld en natuurlijk behoorde het pootje baden er ook bij, wat voor de nodige natte kleding zorgde. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ook werd er voor de videoclip een stukje opgenomen op de Colombineboot. Het werd een dag om niet snel meer te vergeten. De kinderen hebben in ieder geval zichtbaar genoten.Bent u ook nieuwsgierig geworden hoe de videoclip er uit is komen te zien? Kom dan naar de uitvoering op zaterdag 27 oktober in het kerkcentrum de Voorhof te Biddinghuizen. Het begint om 19.00 uur. Nog geen kaartje? Geen probleem! Kaarten kunnen nog worden besteld.

Kaarten in de voorverkoop kosten 4 euro pp en kunnen besteld worden bij Wopkje Vroegh Uitloper 7 Biddinghuizen tel 0321-332710 of Tineke Stuifzand Parksingel 61 Biddinghuizen tel 0321-332941.

Kaarten aan de zaal kosten 5 euro pp. Let wel, de entree is voor personen vanaf 4 jaar.

Kaarten in de voorverkoop kunnen afgehaald en betaald worden op maandagavond 22 oktober bij boven genoemde adressen. Of woensdag 24 oktober tussen 18.30 uur en 19.30 uur in het kerkcentrum de Voorhof in Biddinhuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat